Okrugli sto

Obaveštavamo vas da će Srpsko društvo za muzičku teoriju 15. juna 2024. godine u 12h organizovati okrugli sto u onlajn formatu, posvećen pitanjima nastave muzičko-teorijskih predmeta u srednjim muzičkim školama. Cilj je da u razgovoru sa kolegama odredimo probleme sa kojima se u praksi susrećemo, posebno one koji se tiču implementacije sadržaja novog nastavnog plana i programa, te da, na osnovu toga, za sada definišemo moguće puteve njihovog rešavanja i eventualnog zajedničkog delovanja u budućnosti.

Pozivamo vas da se odazovete ovom pozivu i da se do četvrtka, 13. juna do 18h, prijavite za učešće slanjem mejla na adresu office@sdmt.rs Nakon toga, biće vam poslat link za pristup. Rad će biti realizovan putem programa Skype. Učešće na okruglom stolu je besplatno.

Nadamo se da je ovo samo prvi korak prema umrežavanju muzičkih teoretičara u Srbiji. Iskreno verujemo da zajedničkim delovanjem i razmenom informacija, možemo unaprediti naš rad i doprineti boljem statusu muzičke teorije i muzičkih teoretičara.